Φωτογραφία

Άλμπουμ

Βίντεο

Ευχολόγιο

Μουσική

Φωτογράφηση Βάπτισης- Baptism Photography

Η πιο σημαντική ημέρα του μωρού σας αξίζει σίγουρα τα καλύτερα!
Εμείς είμαστε εδώ για να φροντίσουμε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια της βάφτισης. Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τις προσκλήσεις και τις μπομπονιέρες, μέχρι και τη φωτογράφιση της βάπτισης, τη βιντεοσκόπηση και το βίντεο κλιπ της τελετής.
Δάκρυ, γέλιο, αυθόρμητες στιγμές και χαμόγελα γονιών, παππούδων και καλεσμένων… όλες οι ξεχωριστές στιγμές της βάπτισης θα αποτυπωθούν σε υψηλής ποιότητας εκτυπωμένες φωτογραφίες και ψηφιακά άλμπουμ, έτσι ώστε να κρατήσετε για πάντα ζωντανή την ευτυχισμένη ημέρα ονοματοδοσίας του μωρού σας.
Στα πλαίσια της συνεργασίας μας, παρέχεται και καλλιτεχνική φωτογράφιση του μωρού με τα βαπτιστικά του σε ειδικά διαμορφωμένο studio στον χώρο του καταστήματός μας ή και σε εξωτερικό χώρο, για να έχετε μια όμορφη φωτογράφιση του μικρού σας σε φυσικό τοπίο.

Our Baptism Photography Portfolio

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα δέιγμα από αυθόρμητες και μοναδικές φωτογραφίες βάπτισης, απευθείας από τον φακό του φωτογράφου γάμου Στέλιο Πεσκετζή και της ομάδα του Photo Experience.

Φωτογράφος Βάπτισης Θεσσαλονίκη

Ο φωτογράφος βάπτισης πρέπει να αναδεικνύει μέσα από το φακό του κάθε στιγμή του μωρού σας στη βάπτιση με τρόπο ξεχωριστό. Με 27 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της επαγγελματικής φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης βάπτισης, η καλλιτεχνική ομάδα του Photo Experience είναι εδώ για να υλοποιήσει κάθε σας επιθυμία.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Φωτογράφηση Γάμου

Ήρθε λοιπόν αυτή η ξεχωριστή ημέρα, η ημέρα του γάμου σας! Μια τόσο σημαντική ημέρα από την οποία οι αναμνήσεις της θα σας μείνουν αξέχαστες. Για αυτό λοιπόν ο φωτογράφος γάμου Στέλιος Πεσκέζης και η ομάδα του Photo Experience είναι δίπλα σας, ώστε να απαθανατίσετε όπως εσείς θέλετε την φωτογράφηση του γάμου σας. Ελάτε να μας γνωρίσετε στην Θεσσαλονίκη για να κάνουμε τον γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα!

Πορτραίτο

Το πορτραίτο είναι η αποτύπωση αλλά και η ανάδειξη του χαρακτήρα σας και της προσωπικότητάς σας. Για όποια χρήση και αν το θέλετε, ο Στέλιος Πεσκέζης και η ομάδα του PhotoExperience είναι εδώ για να υλοποιήσετε μαζί το concept που σας ταιριάζει!

Φωτογράφιση Εκδηλώσεων

Η φωτογράφιση εκδηλώσεων είναι ένας τρόπος αποτύπωσης των επιτυχιών και των κοινωνικών εκδηλώσεών σας. Είτε πρόκειται για σχολικές εκδηλώσεις, συνέδρια εταιριών, χορευτικές ή θεατρικές παραστάσεις, τα αναλαμβάνουμε όλα και στόχος μας είναι να σας προσδώσουμε το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε.

5/5 - (76 votes)