Φωτογραφία

Άλμπουμ

Βίντεο

Μουσική

Ευχολόγιο

Φωτογράφηση Γάμου – Wedding Photography

Η φωτογράφηση γάμου είναι μία πολύ ιδιαίτερη υπόθεση με αρκετές παραμέτρους, αλλά και πολλά καλλιτεχνικά στοιχεία.

Ο  φωτογράφος γάμου πρέπει να διαθέτει άριστη γνώση της διαδικασίας του μυστηρίου, αλλά ταυτόχρονα και το ταλέντο, τη γνώση και τα αντανακλαστικά, για να μπορέσει να απαθανατίσει με σωστό και ιδιαίτερο τρόπο, μοναδικές στιγμές. Τελικά, η επιλογή φωτογράφου για το γάμο κάθε ζευγαριού πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Στέλιος Πεσκετζής και η ομάδα του PhotoExperience με την μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο της φωτογράφισης και των video γάμου είναι εδώ και σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για την ξεχωριστή αυτή ημέρα της ζωής σας.
Είτε θέλετε μια απλή, αλλά ποιοτική και αξιόπιστη, αποτύπωση των στιγμών του γάμου σας, είτε επιθυμείτε μια πιο καλλιτεχνική προσέγγιση στη φωτογράφιση του γάμου, η ομάδα του PhotoExperience είναι εδώ για εσάς και θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας.

Βασικός μας στόχος είναι να έχετε την απόλυτη προσοχή μας κατά την ημέρα του γάμου, έτσι ώστε το αποτέλεσμα των φωτογραφιών και του βίντεο να είναι το βέλτιστο, δηλαδή μοναδικό όπως το κάθε ζευγάρι και οι λήψεις να υπερκαλύπτουν την ημέρα και όλες τις σημαντικές στιγμές του γάμου. Αυτό το πετυχαίνουμε, καθώς την ημέρα του γάμου σας δεν κανονίζουμε κανένα άλλο μυστήριο.  Με αυτόν τον τρόπο έχετε την πλήρη προσοχή του συνεργείου μας, το οποίο αποτελείται από μόνιμους συνεργάτες και σίγουρη φωτογραφική κάλυψη του γάμου από τον Στέλιο Πεσκετζή που είναι ο πιο έμπειρος φωτογράφος μας και επικεφαλής της ομάδας του Photo Experience.

Ελάτε να μας γνωρίσετε! Σας περιμένουμε…

Our Wedding Photography Portfolio

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα δέιγμα από αυθόρμητες και μοναδικές Φωτογραφίες Γάμου απευθείας από τον φακό του φωτογράφου γάμου Στέλιο Πεσκετζή και της ομάδα του Photo Experience.

Φωτογράφηση Γάμου Τιμές

Στο Photo Experience διαθέτουμε βασικά πακέτα προσφορών για την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση ενός γάμου, τα οποία υπερκαλύπτουν πιθανές ανάγκες ενός ζευγαριού που παντρεύεται. Ταυτόχρονα όμως αντιμετωπίζουμε το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά, καθώς όλοι είμαστε μοναδικοί και έχουμε διαφορετικές ανάγκες και κυρίως ξεχωριστό στυλ. Γι’ αυτό το λόγο, τελικά δίνουμε και προσφορές ειδικά διαμορφωμένες για το εκάστοτε ζευγάρι και τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες. Πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες μας, αλλά και προς τη δουλειά μας, οι τιμές των πακέτων μας είναι αρκετά προσιτές και απευθύνονται σε πελάτες που εκτός από μία οικονομική λύση, επιζητούν και άρτιο αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, αν αναζητάτε επαγγελματική δουλειά και ποιοτικό αποτέλεσμα στη φωτογράφιση του γάμου σας, τότε η ομάδα μας είναι αυτό που ψάχνετε.

γαμος φωτογραφιση φωτογραφηση φωτογραφια θεσσαλονικη χαλκιδικη οικονομικοι καλοι φωτογραφοι γαμου φωτογραφος επομενη μερα next day βαπτιση βαπτισης photography wedding baptism christening photographer thessaloniki photo experience φωτογραφειο φωτογραφεια βίντεο βιντεοσκόπηση video videographer cinematographer cinematography στελιος πεσκετζης stelios pesketzis triandria τριανδρια

Φωτογραφίες γάμου τα πιο σημαντικά λάθη

Πολλοί μας ρωτάνε αν τελικά γίνονται λάθη σε έναν γάμο και αν αυτά μπορούν να αποφευχθούν. Η απάντηση είναι ΝΑΙ, φυσικά γίνονται λάθη και ΝΑΙ, φυσικά μπορούν να μειωθούν ή ακόμη και να αποφευχθούν, αρκεί το ζευγάρι να προσέξει μερικές λεπτομέρειες. Με την πολυετή εμπειρία μας στη φωτογράφιση γάμων, σας δίνουμε  κάποιες βασικές συμβουλές, απλές και ίσως αυτονόητες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά στην πιο σημαντική σας ημέρα!

Αρχικά, ξεκινάμε από το πιο σημαντικό ίσως πρόσωπο της ημέρας: τη νύφη. Η νύφη πρέπει να είναι χαλαρή, ξεκούραστη και χωρίς άγχος. Και το σημαντικότερο· να έχει φροντίσει για τον σωστό προγραμματισμό της ετοιμασίας της. Για την ομαλή εξέλιξη της ημέρας οι επαγγελματίες του μακιγιάζ και των μαλλιών θα πρέπει και εκείνοι με τη σειρά τους να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα που τους έχει δοθεί από τη νύφη σε συνδυασμό με τον φωτογράφο, έτσι ώστε η νύφη να είναι έτοιμη τουλάχιστον μία ώρα πριν το γάμο. Με αυτόν τον τρόπο ο φωτογράφος θα μπορέσει να αποτυπώσει περισσότερες στιγμές με τη νύφη, τους φίλους και την οικογένειά της, αλλά και θα προλάβει να απαθανατίσει και καλλιτεχνικές φωτογραφίες και πορτραίτα της νύφης σε διάφορα μέρη του σπιτιού.

Σχετικά με το σπίτι, καλό θα είναι να είναι τακτοποιημένο και να προσέξετε μικρές λεπτομέρειες της διακόσμησης, που θα μπορούσαν να “χαλάσουν” το κάδρο μιας φωτογράφισης. Η συμβουλή μας είναι να αποφασίσετε το σημείο όπου θα γίνεται η φωτογράφιση και τα πορτραίτα και αυτός ο χώρος να διατηρηθεί καθαρός με όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα, ώστε στις φωτογραφίες να εστιάζει κάποιος στα πρόσωπα και όχι στον γύρω χώρο. Σαν φωτογράφοι πάντα αποζητάμε το φυσικό φως, επομένως ένα φωτεινό σημείο του σπιτιού σίγουρα είναι το ιδανικότερο για τη φωτογράφιση. Επιπλέον συμβουλή: Μία ιδιαίτερη πολυθρόνα ή κάποιο vintage έπιπλο στο χώρο, όπως για παράδειγμα ένας καθρέφτης μπορεί να αποδειχτούν ιδανικά props και να δώσουν περισσότερο στυλ και χαρακτήρα στην φωτογράφιση.

Συνεχίζοντας με τις συμβουλές για αποφυγή λαθών κατά την ημέρα του γάμου, ας μην ξεχνάμε τους χρόνους. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το σημαντικότερο ίσως κομμάτι στην οργάνωση του γάμου είναι να υπάρχει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα και αυτό να τηρείται από όλους. Ένας άψογος συντονισμός χωρίς καθυστερήσεις, δίνει περισσότερο χρόνο για φωτογραφίες και απαθανάτιση περισσότερων στιγμών, αφαιρεί το άγχος από το ζευγάρι και γενικά εξασφαλίζει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στην σημαντικότερη ίσως ημέρα του ζευγαριού. Καλό είναι το timeline της ημέρας να το συζητήσετε με τον φωτογράφο σας, ώστε να συμφωνηθούν από κοινού οι χρόνοι.

Περνώντας στο κομμάτι της φωτογράφισης, βασικό μέλημα του ζευγαριού εκείνη την ημέρα είναι να την ζήσει χωρίς άγχος και να απολαύσει τις στιγμές. Αποφύγετε τις στημένες πόζες και τα αυστηρά, “ψεύτικα” χαμόγελα, γιατί ο φακός θα τα διακρίνει. Αντιθέτως, χαμογελάστε ελεύθερα, κοιτάξτε με την άκρη του ματιού σας κάποιον συγγενή ή φίλο που αγαπάτε και γενικά μην ασχολείστε καθόλου με το κομμάτι της φωτογράφισης. Ο φωτογράφος απαθανατίζει τις στιγμές, κανονικά χωρίς πολλές παρεμβάσεις και αυτές οι στιγμές θέλουμε να είναι όσο πιο αληθινές.

Με αφορμή την παραπάνω παράγραφο, περνάμε και στο κομμάτι επιλογής του φωτογράφου. Η επιλογή ενός φωτογράφου δεν πρέπει να λαμβάνεται αψήφιστα, αντιθέτως είναι πολλή σημαντική. Επενδύστε χρόνο στην αναζήτηση του φωτογράφου που θα εμπιστευθείτε. Δείτε δείγματα δουλειάς του και φυσικά γνωρίστε τον προσωπικά. Εκτός από επαγγελματίας θα πρέπει να γίνει και “φίλος”. Ο κατάλληλος για εσάς φωτογράφος μπορεί να καταλάβει τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και το δικό σας μοναδικό στυλ/αισθητική και να προσαρμοστεί κατάλληλα για το βέλτιστο αποτέλεσμα, κρατώντας παράλληλα και τη δική του καλλιτεχνική σφραγίδα, η οποία σας έκανε να τον επιλέξετε εξ αρχής. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον φωτογράφο σας για το ιδανικό μακιγιάζ που σας ταιριάζει, για να σας προτείνει τοποθεσία που θα γίνει η next day φωτογράφιση, για να σχεδιάσετε από κοινού το χρονοδιάγραμμά σας. Επιπλέον συμβουλή: Ενημερώστε για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σας τον φωτογράφο, για τυχόν έθιμα που έχετε αλλά και για happenings που έχετε οργανώσει, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένος, με τοποθετημένα φώτα και κάμερες στα σωστά σημεία και να μη χαθεί καμία σημαντική στιγμή της ημέρας του γάμου.

Ακόμη, φροντίστε να έχετε κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα ώστε τελικά να έχετε αρκετές φωτογραφικές στιγμές μαζί τους. Τέλος, μια ακόμη χρήσιμη πληροφορία· φροντίστε όσο γίνεται να περιορίσετε τους συγγενείς που παίρνουν το ρόλο του φωτογράφου, καθώς προσπαθώντας να βγάλουν μια σέλφι μαζί σας ή να έχουν και εκείνοι την ομαδική φωτογραφία, άθελά τους εμποδίζουν το έργο του επαγγελματία φωτογράφου.

Κλείνοντας το κεφάλαιο των συμβουλών για την ημέρα του γάμου σας, ακόμη μία φορά θα τονίσουμε το ρόλο του φωτογράφου. Εκτός από το οικονομικό κομμάτι, επιλέξτε τον φωτογράφο που θα εμπιστευθείτε και με τον οποίο θα μπορείτε να έχετε μια καλή σχέση και συνεργασία. Η άψογη συνεργασία με τον φωτογράφο, υπόσχεται στο τέλος και ένα άψογο αποτέλεσμα που θα μείνει για πάντα. Και πιστέψτε μας· λίγο να χαλάσουν τα μαλλιά ή να αργήσει ο κουμπάρος δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο το να έχετε μια πλήρη και άρτια φωτογράφιση, μέσα από την οποία θα θυμάστε για πάντα τις όμορφες, συναισθηματικές, αυθόρμητες, αλλά και αστείες στιγμές εκείνης της ημέρας. Η ημέρα του γάμου σας είναι δική σας. Ζήστε την όσο περισσότερο μπορείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα στον φωτογράφο. Εκείνος ξέρει. Η ώρα η καλή!

γαμος φωτογραφιση φωτογραφηση φωτογραφια θεσσαλονικη χαλκιδικη οικονομικοι καλοι φωτογραφοι γαμου φωτογραφος επομενη μερα next day βαπτιση βαπτισης photography wedding baptism christening photographer thessaloniki photo experience φωτογραφειο φωτογραφεια βίντεο βιντεοσκόπηση video videographer cinematographer cinematography στελιος πεσκετζης stelios pesketzis triandria τριανδρια

Μέρη για φωτογράφιση στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι μια μαγική πόλη και μια εξίσου ιδανική τοποθεσία για τη φωτογράφιση του γάμου σας. Υπάρχουν άπειρες επιλογές για τη φωτογράφιση τόσο της ίδιας ημέρας όσο και του Next Day. Σε μια πόλη που έχει θάλασσα, βουνό, κάστρα, πράσινο, φύση, ποτάμια και πολλά άλλα πανέμορφα στοιχεία η επιλογή ενός έμπειρου φωτογράφου μπορεί αν κάνει τη διαφορά.

Ο φωτογράφος μας γνωρίζει ιδανικές τοποθεσίες μέσα στην πόλη, αλλά και γύρω από αυτήν σε ακτίνα μερικών χιλιομέτρων, όπου μπορούμε να σας φωτογραφίσουμε και να έχουμε τελικά μοναδικές, καλλιτεχνικές και πολύ ρομαντικές λήψεις. Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να έρθετε και να γνωριστούμε από κοντά, ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας αλλά και τη μοναδική σας αισθητική. Στη συνέχεια, θα σας προτείνουμε την ιδανική τοποθεσία για να πραγματοποιηθεί η φωτογράφιση γάμου των ονείρων σας.

Παντού υπάρχουν όμορφα σημεία για μια ξεχωριστή φωτογράφιση, αρκεί κάποιος να ξέρει πού να κοιτάξει και τί αναζητά. Και φυσικά πάντα παίζει ρόλο η εμπειρία, καθώς τελικά είναι αυτό που ξεχωρίζει τον ερασιτέχνη από τον επαγγελματία φωτογράφο. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την έμπειρη ομάδα μας να σας καθοδηγήσει στην επιλογή της ιδανικότερης τοποθεσίας για τη δική σας φωτογράφιση γάμου.

5/5 - (93 votes)