Συχνές Ερωτήσεις

Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας

Η έδρα του Photo Experience είναι στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο μπορούμε να καλύψουμε φωτογράφιση γάμου και βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται και τα νησιά).

Ένας σημαντικός άνθρωπος που μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με το πως θα οργανώσετε τον γάμο σας είναι ο φωτογράφος σας διότι θα είναι μαζί σας καθ’ όλη την διάρκεια του γάμου. Η εμπειρία του φωτογράφου είναι το κλειδί στην αποτελεσματική οργάνωση του γάμου σας. Μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε για οποιαδήποτε λεπτομέρεια.

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με e-mail, με προσωπικό μήνυμα στα social media (Facebook, Instagram) καθώς και μέσω της φόρμας επικοινωνίας του website μας. Είμαστε διαθέσιμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Το τελικό αποτέλεσμα του βίντεο γάμου παραδίδεται σε ψηφιακή μορφή και σε ανάλυση Full High Definition. Είναι χωρισμένο σε ενότητες που παρουσιάζουν όλη τη μέρα του γάμου σας. Μερικές από αυτές είναι οι εξής :

Video Clip / Προετοιμασία Νύφης / Προετοιμασία Γαμπρού / Μυστήριο / Φωτογράφιση / Δεξίωση

Αντιστοίχως και για την βάπτιση.

Ο βασικός μας στόχος, είναι να προσαρμοστούμε στις ανάγκες σας, έτσι ώστε να μείνετε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Η ομάδα του Photo Experience, αποτελούμενη από έμπειρους επαγγελματίες (φωτογράφοι, βιντεολήπτες, μοντέρ βίντεο και γραφίστες) που ξέρουν καλά την δουλειά τους, θα φροντίσει να σας ανταμείψει με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι φροντίζουμε να είμαστε τυπικοί ως προς το χρονοδιάγραμμα της ετοιμασίας των φωτογραφιών και του βίντεο. Εφόσον ολοκληρωθεί η συνεργασία μας, θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία που θα παραλάβετε το έτοιμο υλικό. Ο συνδυασμός οργάνωσης και θετικής ενέργειας είναι αυτός που θα σας κάνει να αφεθείτε στα χέρια μας και να μας εμπιστευτείτε.

Ο κατάλληλος χρόνος για να επικοινωνήσετε μαζί μας, είναι όταν θα αποφασίσετε την ημερομηνία του γάμου ή της βάπτισης, έτσι ώστε να αποφευχθεί η περίπτωση να μην υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία. Εναλλακτικά μπορείτε να ορίσετε την ημερομηνία με βάση την δική μας διαθεσιμότητα.

Όλοι οι συνεργάτες του Photo Experience είναι ασφαλισμένοι και φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται σε περίπτωση ελέγχου κατά τη διάρκεια του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας καθώς και κατά την διάρκεια της δεξίωσης του γάμου.

Η μουσική στις ενότητες μπορεί να είναι δική σας επιλογή. Τα τραγούδια που θα επιλέξετε για να «ντύσουν» την ημέρα του γάμου σας (ή της βάπτισης του παιδιού σας), θα καθορίσουν το τελικό στυλ του βίντεο. Η έμπειρη ομάδα του Photo Experience , μπορεί να σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή τραγουδιών με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι βασικοί φωτογράφοι του Photo Experience είναι δύο. Ο κάθε φωτογράφος έχει και τους βοηθούς του. Σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζετε από πριν ποιος εκ των δύο θα είναι ο φωτογράφος σας.

Συνήθως χρειάζονται 10-15 εργάσιμες ημέρες για την χρωματική επεξεργασία των φωτογραφιών. Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία, θα μπορείτε να τις δείτε έτοιμες online μέσω του επίσημου website μας, στην ενότητα “περιοχή πελατών”. Η ομάδα του Photo Experience θα δημιουργήσει για εσάς προσωπικό λογαριασμό στην σελίδα μας, με συγκεκριμένο όνομα χρήστη και κωδικό, έτσι ώστε να έχετε μόνο εσείς πρόσβαση στις φωτογραφίες.

Η ομάδα του Photo Experience θα φροντίσει να απαθανατίσει κάθε στιγμή του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας. Όσον αφορά στον γάμο, ο αριθμός των φωτογραφιών ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση του γάμου. Για παράδειγμα, σε γάμους με λίγα γεγονότα και μικρότερη κάλυψη θα έχουμε κατά προσέγγιση 1000 – 1400 φωτογραφίες, ενώ σε μεγαλύτερους γάμους με πολλά γεγονότα και μεγαλύτερη διάρκεια κάλυψης, θα έχουμε 2000 – 3000 φωτογραφίες σύνολο. Όσον αφορά στην βάπτιση, συνήθως έχουμε 800 – 1000 φωτογραφίες.

Η ομάδα του Photo Experience μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε είδος φωτογράφισης ή βιντεοσκόπησης. Συγκεκριμένα μπορούμε να καλύψουμε :

Οικογενειακές φωτογραφίσεις / Φωτογραφίσεις Εγκυμοσύνης / Σχολικές γιορτές και εκδηλώσεις / Ορκωμοσίες / Φωτογραφίσεις μόδας / Επαγγελματικά πορτραίτα / Φωτογραφίσεις προϊόντων κ.α.

Βαθμολόγησε την σελίδα